Historisk plassering for Siddis

 

Siddis Sportsklubb, bedre kjent som FC Show hadde i går kveld muligheten til å sikre seg en fin 3. plass på sluttabellen i 4.divisjon, avdeling 2. De siste årene har klubben etablert seg i divisjonen og hadde en 6. plass som sitt beste resultat. Som et av høstens store formlag og som divisjonens beste bortelag sammen med Lura, var det ventet at dette skulle bli en formalitet mot Havdur som hadde lite å spille for. 

 

Bortelaget åpnet riktignok godt, og var spillemessig best i første del av 1.omgang. De utlignet begge gangene da Christian Fredrik Trælnes hadde scoret 1-0 og når Emir Hopovac hadde satt inn 2-1.

Etter at Trælnes enkelt satte inn 3-2, som også ble resultatet til pause var det bråstopp og ikke mer saft i flaskene til Havdur spillerne.
Hjemmelaget valset over gjestene og viste hvorfor de er med å kjemper i toppen denne sesongen. FC Shows Daniel Håland ville ikke være noe dårligere enn nevnte Trælnes og satte inn to fine scoringer i 2. omgang. Håland troner suverent på toppen av toppscorerlisten i divisjonen med pene 26 scoringer totalt. Får vi flere mål i fra den lange mannen i tirsdagens oppgjør mot Viking? 

Kaptein Stokka styrte midtbanen og ble også kåret til banens beste av den lokale juryen. Da passet det godt at han også fikk kranglet inn et par scoringer før dommeren blåste av kampen i et ufyselig høstvær. Nå venter Vidar2 borte for de rosa i sesongens siste kamp, men allerede tirsdag får de storfint besøk når Viking kommer for å spille i FC Shows jubileumskamp. Havdur avslutter mest sannsynlig sesongen med en godkjent 8. plass.

Følg oss på facebook

Tippeligaen

Siste fra Stavangerfotball